Akalan Şehit Mehmet Aygün Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek...

Başarılar: 1. OKULUMUZ 12.06.2015 TARİHİNDE SAĞLIK BAKANLIĞI BEYAZ BAYRAK ÖDÜLLÜNÜ ALMIŞTIR. 2. OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLÇEMİZDE DÜZENLENEN ATLETİZM YARIŞMASINDA KÜÇÜKLER KATEGORİSİ, KIZLARDA İLÇE BİRİNCİLİĞİ, İKİNCİLİĞİ, DÖRDÜNCÜLÜĞÜ VE ALTINCILIĞI; ERKEKLERDE İLÇE DÖRDÜNCÜLÜĞÜ VE ALTINCILIĞI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN KAZANILMIŞTIR.

Saatler: 08.00-14.10
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZDA GELENEKSEL OLARAK HER YIL MAYIS AYINDA SINIFLAR ARASI FUTBOL VE VOLEYBOL TURNUVALARI DÜZENLENMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler: OKULUMUZ 2016-2017 TÜBİTAK 4006 BİLİM PROJESİNE KATILIM HAKKI ELDE ETMİŞTİR.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akalanilkortaokulu21.meb.k12.tr

Adres - AKALAN MAH. AKALAN KÜME EVLERİ AKALAN ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 50 EĞİL / DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :Normal Tekli

Yerleşim Yeri - AKALAN MAHALLESİ